top of page

TEAMET

6G3A1673_edited_edited.jpg

Mathilde Modiggård

Chief Product Officer

Som erfaren produkt- och teknisk chef har Mathilde en diger meritlista av att utveckla lönsamma produkter under många år. Exempel på bolag där hon varit verksam är Framfab, Mötesplatsen (där hon var VD) och Lunarstorm. Mathilde är certifierad Scrum master och hon har gedigen erfarenhet inom statistisk dataanalys, produktutveckling och smidig projektledning.

6G3A1722_edited.jpg

Johanna Schottenius

CEO

Johanna har lång erfarenhet från affärs- och strategiutveckling, processutveckling och ledarskap. Hon har arbetat både som managementkonsult under flera år, samt nio års erfarenhet från IKEA, där hon innehaft ett antal seniora ledarpositioner. Johanna har en MBA i Business science. 

alex%20(kopia)_edited.jpg

Alexandru Vamanu

Chief Technical Officer

Alexandru Varmanu började programmera redan i grundskolan. Idag har han en kandidatexamen i informationsteknologi och har nästan ett decenniums erfarenhet av att utveckla företagslösningar med Microsoft .NET-teknologier. Hans expertis ligger framför allt i big-data miljöer som systemarkitekt. Alexandru är en av grundarna av Swerolab och ansvarig för vårt kontor i Cluj, Rumänien.

6G3A1716_edited_edited.jpg

Vilhelm Schottenius

Senior Partner

Vilhelm har varit en framgångsrik företagare, sedan “tiden innan Internet”. Under årtiondena har han varit starkt bidragande till att bygga ett antal mycket framgångsrika varumärken, inklusive Björn Borg, Lunarstorm, Interactive Security och Yellow Brand Protection (nu en del av Corsearch). Han är specialiserad på att skapa och implementera affärsmodeller och strategier.

bottom of page