top of page
OM OSS
Train%20Station_edited.jpg

Välkommen till Swerolab. Vårt uppdrag är att leverera digitala produkter, systemutveckling och användarupplevelser som ger ert företag verklig affärsnytta. 

VILKA ÄR VI?

Digital produktutveckling och systemutveckling kan vara barriärer för nystartade bolag, för små liksom för medelstora företag. Varför? Kostnaderna är ofta för höga och rätt expertis för svårt att hitta. Swerolabs ambition är att eliminera dessa hinder. Vi tillhandahåller lösningar från koncept till implementering, till mycket konkurrenskraftiga priser. På vilket sätt? Årtionden av erfarenhet av att framgångsrikt föra digitala produkter till marknaden plus ett utvecklingskontor i Cluj, Rumänien, det tekniska navet i Östeuropa. Resultatet är överlägsen kostnadseffektivitet och verkligt mervärde.

VEM ÄR NI?

Ni kan vara ett start up-bolag som behöver tillgång till erfarna produktutvecklare och systemutvecklare. Ni kanske är ett etablerat företag som vill ta ert företag in i den digitala eran – men utan någon klar idé om hur man gör det eller vem man ska be om hjälp. Eller kanske är ni en mogen affärsverksamhet som behöver solid teknisk utvecklingskompetens till konkurrenskraftiga priser. Om du tillhör någon av dessa tre kategorier är Swerolab något för dig.

Swerolab grundades 2018. Huvudkontoret ligger i Varberg, Sverige, och utvecklingskontoret i Cluj, Rumänien.

bottom of page